A szoftverfrissítés a következőket (de nem csak ezeket) tartalmazhatja
Azért, hogy eszköze mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa, kérjük, tartsa naprakészen az eszközét, és rendszeresen ellenőrizze a szoftverfrissítéseket.

Galaxy Tab Active3 (SM-T575)


Buildszám : T575XXS3DVK2
Android verziója : S(Android 12)
Kiadás dátuma : 2022-11-18
Biztonsági javítás szintje : 2022-11-01
• Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.

Buildszám : T575XXU3DVIB
Android verziója : S(Android 12)
Kiadás dátuma : 2022-10-14
Biztonsági javítás szintje : 2022-08-01
One UI 4.1.1 frissítés


Többfeladatos munka

Gyors váltás az alkalmazások között
A képernyő alján mostantól egy feladatkezelő jelenik meg az alkalmazások közötti gyorsabb váltáshoz.

Alkalmazások gyors megnyitása osztott képernyőn vagy előugró ablakban
Húzza az alkalmazásokat a tálcáról vagy a Legutóbbiak képernyőről, hogy megnyissa őket, bárhogyan is legyen a legkényelmesebb Önnek. Húzza a képernyő felső, alsó, bal vagy jobb szélére a képernyő megosztott képernyőn való megnyitásához. Húzza a képernyő közepére az előugró ablak megnyitásához.

Alkalmazáspárok gyors megnyitása
Állítsa párba a gyakran használt alkalmazásokat, majd adja őket a Kezdőképernyőhöz vagy a tálcához, hogy egyetlen érintéssel megnyithassa őket osztott képernyőn.

Könnyű váltás az előugró nézetről osztott képernyőre
Ha egy alkalmazást előugró nézetben használ, csak koppintson az osztott képernyő gombra az ablak fogantyúján belül. Kiválaszthat egy második alkalmazást, amelyet mellette nyit meg.

Változtassa meg a nézetet egy mozdulattal
Váltson teljes képernyőről osztott képernyős nézetre a képernyő bal oldaláról, jobb oldaláról vagy aljáról két ujjal befelé történő húzással. Váltson teljes képernyőről előugró nézetre úgy, hogy a képernyő felső részén lévő bármelyik sarokból befelé húzza az egyik ujját. A mozdulatok be- és kikapcsolhatók a Beállításokban.

Alkalmazásnevek megjelenítése az Alkalmazások edge-panelen
Kapcsolja be az Alkalmazásnevek megjelenítése lehetőséget, hogy az alkalmazásnevek megjelenjenek az alkalmazásikonok alatt.


Új hívási lehetőségek

Könnyen láthatja, hogy ki hívja
Állítson be különböző hívási háttereket minden egyes kapcsolathoz, így egy gyors pillantással könnyen láthatja, hogy ki hívja.

Videóhívások a Google Meet segítségével
A Google Duo egyesült a Google Meettel. A Google Meet segítségével mostantól négyszemközti videóhívásokhoz és csoportos videókonferenciákhoz is csatlakozhat egy helyen.


Fejezze ki magát a Samsung billentyűzet segítségével

Rendezze át a kifejezések gombjait
Érintse meg és tartsa lenyomva az emojikat, matricákat és egyéb gombokat az átrendezéshez.

Kaomoji beírása közvetlenül a billentyűzetről
Dobja fel a csevegéseket és szövegeket a billentyűzet szimbólumaiból létrehozott, előre beállított japán stílusú arckifejezésekkel. (*^.^*)


További fejlesztések

Hatékonyabb keresés a Saját fájlok között
Válassza ki, hogy az összes fájlban vagy csak az aktuális mappában lévő fájlokat keresse. Választhat továbbá, hogy csak a fájlneveket keresse, vagy a fájlokon belüli információkat, például a dokumentumokban lévő szöveget vagy a képekben lévő helyadatokat. Ha a keresés befejeződött, az eredményeket név, dátum, méret vagy fájltípus szerint rendezheti.

Szerkesztheti a Zárolt képernyő háttérkép-gyűjteményét
Miután kiválasztott egy képcsoportot a Zárolt képernyő háttérképéhez, onnan később könnyen hozzáadhat vagy eltávolíthat képeket.

Buildszám : T575XXU3CVH1
Android verziója : S(Android 12)
Kiadás dátuma : 2022-08-16
Biztonsági javítás szintje : 2022-06-01
• GPS
A stabilitás javult.

Buildszám : T575XXU3CVF2
Android verziója : S(Android 12)
Kiadás dátuma : 2022-06-25
Biztonsági javítás szintje : 2022-06-01
• Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.

Buildszám : T575XXU3CVE1
Android verziója : S(Android 12)
Kiadás dátuma : 2022-05-18
Biztonsági javítás szintje : 2022-03-01
• Készüléke általános stabilitása javult.

Buildszám : T575XXU3CVD1
Android verziója : S(Android 12)
Kiadás dátuma : 2022-04-12
Biztonsági javítás szintje : 2022-03-01
One UI 4.1 frissítés (Android 12)

A One UI 4.1 új funkciók és bővítések széles skáláját valósítja meg a Galaxy eszközökön. Intuitívabb, szórakoztatóbb, biztonságosabb és könnyebb, mint valaha.

Tekintse meg lent a változásokat.


Színpaletta

A háttérkép alapján egyedi színekkel szabhatja testre a táblagépet. A színeket a rendszer a táblagépen mindenütt alkalmazza a menükre, a gombokra, a hátterekre és az alkalmazásokra.


Adatvédelem

A One UI 4.1 erős adatvédelmet kínál, gondoskodva arról, hogy az Ön személyes adatai ne kerüljenek illetéktelen kezekbe.

Engedélyekre vonatkozó információk egy pillantásra
Láthatja az engedélyek használatánál, mikor férnek hozzá az egyes alkalmazások kényes engedélyekhez, például a Helyhez, a Kamerához vagy a Mikrofonhoz. Bármelyik alkalmazásnak megtagadhatja az engedélyeket, ha úgy érzi, nem biztonságos.

A kamera és a mikrofon jelzései
Távol tarthatja a kíváncsi szemeket és füleket. A képernyő jobb felső sarkában zöld pont jelenik meg, amikor bármelyik alkalmazás a kamerát vagy a mikrofont használja.  A gyorspanel vezérlőelemeivel is blokkolhatja átmenetileg az összes alkalmazást, illetve a mikrofon használatát.

Körülbelüli hely
Pontos tartózkodási helyét titokban tarthatja. Beállíthatja, hogy azok az alkalmazások, amelyeknek nem szükséges pontosan tudniuk, hol van Ön éppen, csak az általános területhez férjenek hozzá.

A vágólap védelme
Biztonságban tarthatja a jelszavakat, hitelkártyaszámokat és egyéb kényes adatokat. Beállíthatja, hogy mindig értesítést kapjon, amikor egy alkalmazás egy másik alkalmazásban a vágólapra másolt tartalomhoz hozzáfér.


Samsung billentyűzet

A Samsung billentyűzet nem csupán gépelésre való, hanem önkifejezésre és szórakozásra is.

Gyors hozzáférés GIF-ekhez, emojikhoz és matricákhoz
Az önkifejezés csak egy koppintásnyira van. A billentyűzet egyetlen gombjával közvetlenül hozzájuthat az emojikhoz, a GIF-ekhez és a matricákhoz.

Animált emojipárok
Nem találja a megfelelő emojit? Egyesítsen két emojit, majd adjon hozzá egy animációt, hogy igazán átadhassa, mit érez.

Még több matrica
Dobja fel a beszélgetéseket az új, letölthető animált matricák széles választékával.

Írásasszisztens
A Grammarly által működtetett új Írásasszisztens (csak angol nyelven) segítségével megfelelő nyelvtant és helyesírást alkalmazhat.


Kezdőképernyő

Minden a Kezdőképernyőről indul, ahol a kedvenc alkalmazások és funkciók egyetlen koppintásnyira vannak. A One UI 4.1 jóvoltából a kezdőképernyő mindig a legjobb formáját mutathatja.

Új widgetkialakítás
A widgeteket újraterveztük, így minden eddiginél jobban néznek ki, és egy pillantással is könnyen látható adatokat, valamint egységesebb stílust kínálnak.

Könnyebb widgetválasztás
Nehézséget okoz a megfelelő widget kiválasztása? Immár gyorsan végiggörgethet a widgetlistán, és láthatja, az egyes alkalmazásokból mi áll rendelkezésre. Javaslatokat is kap a kipróbálásra érdemes hasznos widgetekről.


Zárolt képernyő

Gyors feladatokat widgetek segítségével könnyen elvégezhet a táblagép feloldása nélkül is, legyen szó a zene vezérléséről, az időbeosztás megtekintéséről vagy a legjobb ötletek rögzítéséről.

Ott hallgathat zenét, ahol akar
A hangkimenetet átkapcsolhatja a fülhallgatóról a táblagép hangszórójára a Zárolt képernyőn.

Hangrögzítés
Nagyszerű ötlete támadt? Hangjegyzetet vehet fel a táblagép feloldása nélkül.

Naptár és időrend egyszerre
A Zárolt képernyőn megtekintheti mai napirendjét a hónap hátralévő részét mutató naptárral együtt.


Kamera

Fotók és videók készítése közben egyszerűbb elrendezésben lehet része. A jelenetoptimalizáló gomb csak akkor jelenik meg Fotó módban, ha alacsony a megvilágítottság, vagy dokumentumot olvas be.

Lencse és nagyítás
A lencseikonok megjelenítik a nagyítási szintet, így Ön tudhatja, mennyire közelített rá.

A videó soha nem szalaszt el egy pillanatot sem
A rögzítés a Rögzítés gombra kattintva azonnal indul, nem akkor, amikor elengedi, így elkaphatja az értékes pillanatokat, mielőtt tovaszállnak. Fotó módban a Zár gomb lenyomva tartásával gyors videót kezdhet rögzíteni, ezután az ujját a Zárolás ikonra húzva a Zár gomb nyomva tartása nélkül folytathatja a felvételt.

Kibővített leolvasás
Leolvashat dokumentumokat, majd a nagyítóra koppintva nagyíthat, és azonnal szerkesztheti őket. A QR-kódok leolvasása után is több funkció végezhető, például felhívhatja az illetőt vagy e-mailt küldhet neki, nem csupán hozzáadhatja elérhetőségi adatait a táblagéphez.


Galéria

Akár több ezer képe és videója, akár csak néhány nagyra becsült pillanatról készült felvétele van, a Galériában könnyen megtalálhatja, amit szeretne, és rendszerezve tarthatja a gyűjteményt.

Kibővített történetek
Az automatikusan előállított kiemelő videókkal megtekintheti, ahogy a történetek életre kelnek. A megtekintéshez egyszerűen koppintson az egyes történetek tetején lévő előnézetre. Az új Térkép nézetben azt is felfedezheti, hol készültek a történetek képei.

Albumok – könnyebben
Könnyebben rendezheti az albumokat – még akkor is, ha rengeteg képe van. Az albumokat valójában aszerint is rendezheti, hogy hány kép és videó van bennük, így a kedvenc és legtöbbet használt albumok mindig a lista tetején vannak. Album megtekintésekor a képernyő tetején megjelenik egy borítókép is, így jobban tudhatja, mi van az albumban.

Könnyed átszerkesztés
Az átszerkesztett képeket bármikor visszaállíthatja eredeti verziójukra, még a mentésük után is, így soha nem kell aggódnia, hogy elveszíti az eredetiket.

Az adatok szabályozásának több lehetősége
A képek dátuma, időpontja és helye módosítható vagy eltávolítható, hogy helyesbítse vagy titokban tartsa őket. Azt is megteheti, hogy több képet jelöl ki, és egyszerre szerkeszti adataikat.


Fotó- és videószerkesztő

Néha a fotók és a videók egy kis utómunkát igényelnek. A One UI fotó- és videószerkesztői segítségével a képek legjobb formájukra hozhatók, mielőtt megosztja őket.

Emojik és matricák
Emojival fedheti el félénk barátai arcát, vagy matricák hozzáadásával tréfás képeket és videókat készíthet.

Videókollázsok
Fotókat, videókat, illetve mindkettőt tartalmazó mozgó kollázsokat állíthat elő. Kiválaszthatja a tökéletes pillanatokat, és létrehozhatja mesterművét.

Soha nem veszti el az eredetit
Szerkesszen bátran! Immár visszaállíthatja a képeket és a videókat eredeti változataikra mentés uátn, illetve másolatokként mentheti őket, így megőrizheti az eredeti és a szerkesztett változatokat is.

Az egyik képből beilleszthet részeket a másikba
Kísérletezzen az arcok, háziállatok, épületek és egyebek egymáshoz illesztésével. Bármilyen objektumot kivághat az egyik képről, és beillesztheti egy másikba.


Megosztás

A One UI elősegíti, hogy Ön kapcsolatban maradjon, és megossza tapasztalatait másokkal. Egyszerűen koppintson bármelyik alkalmazásban a Megosztás gombra.

Még több személyre szabás
Alakítsa saját képére a megosztást. Személyre szabhatja a tartalmak megosztásakor megjelenő alkalmazáslistát, hogy ne legyen zsúfoltság, és csak a rendszeresen használt alkalmazásokra összpontosíthasson.

Könnyebb navigáció
Az új elrendezés és a jobb navigáció jóvoltából a megosztás pofonegyszerű. A megosztás során ujja balra és jobbra csúsztatásával végiggörgethet az alkalmazások és névjegyek között.


Naptár

A One UI 4.1 még könnyebbé teszi az elfoglaltságok megszervezését.

Ellenőrizze a programját a Kezdőképernyőn
Az új widget megmutatja a napi programját a teljes havi naptárral együtt.

Események gyors hozzáadása
Hamar hozzá szeretne adni valamit a naptárhoz? Adja meg a címet, és már kész is.

További keresési lehetőségek
Minden eddiginél több módszerrel kereshet a naptári események között. Választhat a legutóbbi keresőszavak közül, valamint szűrhet szín és matrica szerint.

Megosztás másokkal
Néha másokat is tájékoztatnia kell. Immár a naptárakat könnyebben megoszthatja más Galaxy-felhasználókkal.

A dátumok és időpontok egyszerűbb kiválasztása
Gyerekjáték beállítani az események részleteit a külön dátum- és időbeállításokkal.

Törölt események visszaállítása
A törölt események a Kukában maradnak 30 napig, így visszaszerezheti őket, ha szüksége van rájuk.


Samsung Internet

A One UI gyors, biztonságos böngészője jóvoltából immár még könnyebben megtalálhatja a keresett weboldalakat, és közben adatvédelme is biztosítva van.

Keresési javaslatok
Ha szöveget ír be a címsorba, több keresési javaslatot kaphat. Az eredmények vadonatúj kialakítással jelennek meg.

Keresés a Kezdőképernyőn
Az új keresési widget segítségével közvetlenül a Kezdőképernyőn megtalálhatja, amit keres.

Indítás Titkos módban
Az adatvédelem érdekében a Samsung Internet automatikusan Titkos módban indul, ha Ön a legutóbbi böngészési munkamenet során is Titkos módot használt.


Eszközkarbantartó

Egy pillantás alatt áttekintheti a táblagép teljesítményét, biztonságát és töltöttségét, hamar megoldhatja a problémákat, és a bonyolultabb problémák esetén mélyreható diagnosztikát végezhet.

Az akkumulátor és a biztonság egy pillantással
Az akkumulátorral és a biztonsággal kapcsolatos problémák közvetlenül a főképernyőn jelennek meg, így gyorsabban megoldhatja őket.

A táblagép általános állapotának megismerése
A táblagép általános állapota emoji formájában jelenik meg, így azonnal értelmezhető.

Diagnosztikai ellenőrzések
Immár az Eszközkarbantartóból közvetlenül a Samsung Members diagnosztikához léphet. Ha probléma adódik a táblagéppel, próbálja meg a diagnosztikai tesztekkel megtalálni, miről van szó, és javaslatokat kaphat a megoldáshoz.


Bixby Routines

Többet elvégeztethet a táblagéppel. Automatiusan bekapcsolhatja a Wi-Fi-t, amikor hazaér, vagy csendesre állíthatja a táblagépet munka közben. A One UI 4.1 még több lehetőséget kínál.


További feltételek
A rutinokhoz további feltételek állnak rendelkezésre. A rutinokat megkezdheti hívás közben, illetve egy bizonyos értesítés érkezésekor is.

További műveletek
Immár a rutinokkal bekapcsolhatja a Kibővített feldolgozást is. Ezenkívül további lehetőségek is vannak, például a Bluetooth-eszközök csatlakoztatása és leválasztása.

Jobb irányítás
A szerkesztés oldalon érintéssel és nyomva tartással átrendezheti a műveleteket. Bekerültek fejlett lehetőségek is, melyek segítségével várhat a művelet megkezdése előtt, megerősítheti a műveleteket és egyebeket végezhet.

Több kombináció
Megszüntettük az egyes feltételek és műveletek kombinációjára vonatkozó korlátozásokat, így még többet végezhet a rutinokkal.

Még több személyre szabás
Egyéni ikonokat készíthet a rutinok számára a Kamera segítségével, illetve a Galéria valamelyik képével.


Kisegítő lehetőségek

A One UI mindenki számára készült. A One UI 4.1 még több lehetőséget kínál, ezáltal úgy használhatja a táblagépet, ahogy Önnek a legkényelmesebb.

Mindig ott van, amikor szükség van rá
A kisegítő lehetőségekhez gyorsabban hozzáférhet egy mindig rendelkezésre álló lebegő gombbal.

Egérmozdulatok
Gyorsabban végezheti el a műveleteket, ha az egérmutatót a képernyő négy sarka közül valamelyikbe viszi.

A képernyő beállítása egyszerre
Az egyéni Kijelző mód segítségével a kontrasztot és a méretet egyszerre állíthatja be (Magas kontraszt vagy Nagy kijelző).

A szem kényelme
Több láthatósági lehetőség áll rendelkezésre, melyek megfelelnek az Ön igényeinek. Csökkentheti az átlátszóságot és az elmosódottságot.


Személyre szabható villanó értesítések
Beállíthatja, hogy a képernyő felvillanjon, amikor értesítés érkezik. Az egyes alkalmazásoknál személyre szabhatók a színek, így könnyen megállapítható, honnan érkezett egy-egy értesítés.

Könnyebb nagyítás
A Nagyító ablak beleolvadt az új Nagyítás menübe, így több lehetőséget és nagyobb szabályozást kínál a képernyőn lévő tartalmak nagyítása tekintetében.


Több funkció és fejlesztés

Feljavított Sötét mód
Annak érdekében, hogy sötétben is kényelmes legyen, a Sötét mód immár automatikusan halványítja a háttérképeket és az ikonokat. A Samsung alkalmazások illusztrációinak már vannak Sötét módú változatai is sötétebb színekkel, mely egységesebb élményt kínál, és kíméli a szemet.

Töltési adatok egy pillantásra
A töltés megkezdésekor különböző vizuális effektek intuitívabb módon tájékoztatják a töltési sebességről.

Könnyebb fényerő-szabályozás
A gyorspanelen lévő nagyobb fényerősávval könnyebben, egyetlen legyintéssel módosítható a képernyő fényereje.

Biztonság és vészhelyzet menü
A Beállítások új Biztonság és vészhelyzet menüjével egyetlen helyen kezelheti a vészhelyzeti névjegyeket és a biztonsági adatokat.

Továbbfejlesztett keresés a Beállításokban
A továbbfejlesztett keresési funkciókkal megtalálhatja a szükséges beállításokat – amikor szüksége van rájuk. Attól függően, hogy mit keres, javaslatokat is kap a kapcsolódó funkciókra vonatkozóan.

Csak az utat figyelje
A Digitális jóllét új Vezetésfigyelője nyomon követi, hogy Ön mikor használja a telefont vezetés közben. Jelentéseket kap arról, hogy mennyit használta a táblagépet, és mely alkalmazásokat használta.

Hagyjon ki egy ébresztőt csak egyszer
Szeretne még egy kicsit aludni? Immár kikapcsolhatja az ébresztőt csak egy alkalommal. A kihagyást követően automatikusan visszakapcsol.

Nappal vagy éjszaka egy pillantásra
Valamelyik barátja a világ másik részén él? Könnyebben láthatja, hogy alkalmas-e az idő, hogy kapcsolatba lépjen vele. A kettős óra widget immár minden városnál más-más háttérszínt jelenít meg attól függően, hogy ott éppen nappal vagy éjszaka van-e.

Váltás SMS-ről hívásra
Az SMS-sel nem sikerül megbeszélni? Koppintson az illető nevére a beszélgetés tetején, így megtekintheti adatait, illetve hang- vagy videóhívást indíthat.

Több keresési eredmény az Üzenetekben
Immár fotókat, videókat, webhivatkozásokat és egyebeket is kereshet az üzenetekben. Az eredmények mind szűrve vannak, így közvetlenül arra léphet, amit keres.

Könnyebb keresés a Saját fájlok között
Akkor is megtalálhatja a keresett fájlt, ha félregépelt valamit, és a név nem pontosan egyezik. A Legutóbbi fájlok terület is kibővült, így segítségével gyorsan megtalálhatja a nemrégiben használt és fogadott fájlokat.

Teljesebb asztali élmény
A Samsung DeX-ben több alkalmazás lett átméretezhető, így egyszerre több feladatot végezhet, és egész nap több dolgot intézhet el. A DeX beállításokban az érintőtábla görgetési irányát is módosíthatja, hogy igazodjon személyes preferenciájához.

Átméretezhető „kép a képben”
Ha egy lebegő videó útban van, ujjai összecsippentésével lekicsinyítheti. Többet szeretne látni? Húzza szét ujjait, hogy felnagyítsa.

Gyors hozzáférés az előugró ablakok lehetőségeihez
Annak érdekében, hogy könnyebben végezhessen egyszerre több feladatot, az ablakok lehetőségeinek menüjét kitűzheti az ablak tetején, így könnyebben hozzáférhet.


Egyes alkalmazásokat a One UI 4.1 frissítése után külön kell frissíteni.

Buildszám : T575XXU3BVB1
Android verziója : R(Android 11)
Kiadás dátuma : 2022-02-24
Biztonsági javítás szintje : 2022-02-01
• Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.

Buildszám : T575XXU3BUL2
Android verziója : R(Android 11)
Kiadás dátuma : 2021-12-18
Biztonsági javítás szintje : 2021-12-01
• Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.

Buildszám : T575XXU3BUJ1
Android verziója : R(Android 11)
Kiadás dátuma : 2021-10-26
Biztonsági javítás szintje : 2021-10-01
• Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.

Buildszám : T575XXU3BUI8
Android verziója : R(Android 11)
Kiadás dátuma : 2021-10-02
Biztonsági javítás szintje : 2021-10-01
• Az alábbi alkalmazások és funkciók használhatósága javult: Több ablak, Edge-panel
• Az alábbi alkalmazások és funkciók hozzáadva: Labs

Buildszám : T575XXU3BUG1
Android verziója : R(Android 11)
Kiadás dátuma : 2021-08-02
Biztonsági javítás szintje : 2021-07-01
• Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.

Buildszám : T575XXU3BUF1
Android verziója : R(Android 11)
Kiadás dátuma : 2021-06-18
Biztonsági javítás szintje : 2021-06-01
• Feljavított Quick Share
- Jobb megosztás Galaxy eszközök között a Quick Share segítségével.
• Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.

Buildszám : T575XXU3BUD5
Android verziója : R(Android 11)
Kiadás dátuma : 2021-05-06
Biztonsági javítás szintje : 2021-03-01
One UI 3.1 frissítés (Android 11)
A One UI 3.1 arra szolgál, hogy segítsen Önnek a fontos dolgokra összpontosítani. Vizuális újratervezésünk révén továbbfejlesztettük azokat a helyeket, amelyeket Ön a legtöbbször látogat meg, például a Kezdőképernyőt és a gyorspanelt, hogy csökkenthessük a zavaró tényezőket, kiemeljük a fontos információkat, és következetesebbé tegyük az Önnek nyújtott élményt. A teljesítményfejlesztések segítségével az alkalmazások gyorsabban futnak, miközben az akkumulátor-töltöttséget kevésbé veszik igénybe. A One UI 3.1 pedig új adatvédelmi vezérlőelemekkel, egyszeri engedélyekkel és továbbfejlesztett Digitális jólét funkcióval segíti az Ön általi irányítást.

A módosítások teljes listájáért görgessen lefelé.

Vizuális kialakítás
A One UI 3.1 kinézetét és hangulatát számos módon – kisebb-nagyobb mértékben – frissítettük, az új, következetesebb ikonoktól kezdve a gyorspanelek és értesítések intelligensebb rendszerezéséig. A mozgás simább és természetesebb, mint valaha, továbbfejlesztett animációkkal és érzékelhető visszajelzésekkel a gyakori interakciókhoz. A kezelőfelület pedig igazodik a különböző képernyőméretekhez, így minden eszközön a legjobb élményt nyújtja, legyen szó telefonról, kinyitható eszközökről vagy táblagépről.

Jobb teljesítmény
Optimalizáltuk a One UI 3.1 felhasználói felületet, így az alkalmazások gyorsabban futnak és jobb teljesítményt nyújtanak. A háttértevékenységeket is korlátoztuk, a jobb teljesítmény és energiafelhasználás biztosítása érdekében.

Jobb testreszabás
• A Dinamikus zárolt képernyő új képkategóriákkal bővült, és Ön egyszerre akár 5 kategória közül választhat.
• A Zárolt képernyőn hozzáadhat egy widgetet a használati idő ellenőrzéséhez.
• Kapjon interaktív előnézetet háttérkép beállításakor.
• A zárolt képernyő beállítása egyszerűbbé vált.
• Hívásháttér hozzáadása a kép vagy videó megjelenítéséhez, amikor hívást kezdeményez vagy fogad.
• A Samsung Interneten átrendezheti és zárolhatja a füleket.
• A Bixby Routines még több vezérlőelemmel rendelkezik, hogy segítsen Önnek az élete automatizálásában.
• Az új ikonok és a Zárolt képernyő widgetek megkönnyítik az Ön rutinjainak keresését és vezérlését.
• Használja a Digitális jóllét funkciót külön személyes és munkaprofil okkal.

Feljavított funkciók
Kezdőképernyő és Zárolt képernyő
• A Kezdőképernyőn egy alkalmazás megérintésével és nyomva tartásával adjon hozzá widgeteket.
• Kapcsolja ki a képernyőt a Home vagy a Zárolt képernyőn egy üres hely kétszeri megérintésével. (Ez beállítható a Beállítások > Speciális funkciók > Kéz- és egyéb mozdulatok menüpontban.)
• A Zárolt képernyőn érintse meg az óra területét, hogy megtekinthesse az olyan widgeteket, mint a naptár, az időjárás és a zene.

Hívások és csevegések
• A beszélgetéseket az értesítési panelen külön tekintheti meg. Ez a funkció az Üzenetekkel és kedvenc csevegőalkalmazásaival használható.
• Könnyedén eltávolíthatja az ugyanazon a fiókon tárolt duplikált névjegyeket a Névjegyek menüpontban. A törölt névjegyek tárolási idejét 15 napról 30 napra hosszabbítottuk.
• A több csatlakoztatott névjegy szerkesztése egyetlen képernyőről lehetőség hozzáadva.
• Az Üzenetekben hozzáadtuk a Kuka opciót, így a nemrégiben törölt üzenetek 30 napig tárolódnak.

Képek és videók
• Gyorsabban készíthet fényképeket a továbbfejlesztett autófókusszal és automatikus expozícióval.
• Könnyebben megtekintheti, szerkesztheti és megoszthatja képeit és videóit a Galériából.
• Találjon meg gyorsabban képeket és videókat az új keresési funkciókkal és kategóriákkal a Galériában.
• A szerkesztett képeket bármikor visszaállíthatja eredeti verziójukra, még a mentésük után is, így soha nem veszíti el a felvételeit.

Beállítások
• A Beállítások funkció immár egy új, egyszerűbb megjelenést és hangulatot közvetít. Az Ön Samsung accountja felül látható, és a így már könnyebben hozzáférhet Kezdőképernyő beállításaihoz.
• Az új Keresés funkciók segítségével könnyebben megtalálhatja a szükséges beállításokat. A szinonimák és a gyakori elírások jobban kezelhetők, és a címkéket megérintve megtekintheti a kapcsolódó beállítások csoportjait.
• A Gyorsbeállítás gombokat csökkentettük, hogy csak a leggyakrabban használt funkciókat biztosítsuk. Gombokat is hozzáadhat a saját testre szabott gyorspanel létrehozásához.

Samsung billentyűzet
• A beviteli nyelvek számát 370-re növeltük.
• Egyszerűbbé tettük a szöveges üzenetekből átmásolt képek és ellenőrzőkódok beillesztését.
• Szöveges emotikon megadásakor emoji és matrica javaslatok hozzáadása.
• Átrendezett billentyűzetbeállítások, hogy könnyebben elérhesse a gyakran használt beállításokat.

Hatékonyság
Az ismétlődő és bonyolult feladatok minimalizálásával és hatékony kezelésével egészséges egyensúlyt tarthat fenn a munka és az magánélet között.
• A napi életvitele és használati szokásai alapján új rutinokat javasolunk.
• A Bixby Routines olyan beállítást biztosít, amely mindent visszaállít a rutin futtatása előtti állapotba.
• Az Internet alkalmazásban elrejtheti az állapot- és navigációs sávokat a még magával ragadóbb élmény érdekében, és gyorsan lefordíthatja a weboldalakat.
• A rendszer arra kéri, hogy blokkolja azokat a weboldalakat, amelyek túl sok felugró ablakot vagy értesítést küldenek.
• A Saját fájlok fájlválasztó képernyőn böngészhet és kiválaszthatja a felhőalapú meghajtó fájljait.
• Most már törölheti a gyorsítótár fájljait a Saját fájlokban annak érdekében, hogy könnyen felszabadítson tárhelyet.
• Az azonos kezdési idővel rendelkező események együtt jelennek meg a hónapban, és listázzák a nézeteket a Naptárban.
• Használja telefonja vagy táblagépe ikonelrendezését a Samsung DeX-ben, így tudni fogja mindennek a helyét.

Egyszerű média- és eszközvezérlés
A média- és eszközvezérlés egyszerűbb a továbbfejlesztett média panelnek köszönhetően az értesítésekben. Megtekintheti a nemrégiben használt médiaalkalmazásokat, és gyorsan módosíthatja a lejátszóeszközt. Továbbá áttekintheti az Android Auto beállításokat a Beállításokban lévő Speciális funkciók menüben.

Azonosítsa és tökéletesítse digitális szokásait
A továbbfejlesztett Digitális jóllét funkciók megkönnyítik a telefon vagy táblagép használatának ellenőrzését, és segítenek a megfelelő digitális szokások kialakításában. Ellenőrizze a használatot vezetés közben, vagy tekintse meg a képernyőidőben bekövetkezett heti változásokat egy szempillantás alatt a frissített heti jelentések segítségével.

Kisegítő lehetőségek mindenki számára
A One UI 3.1 hasznos Kisegítő lehetőségek funkciókat javasol Önnek az Ön általi eszközhasználat alapján. A továbbfejlesztett Kisegítő lehetőségek parancsikon megkönnyíti a kisegítő lehetőségek funkciók elindítását és használatát. A Billentyűzetbevitel felolvasása funkció segítségével hang visszajelzést kaphat a gépelésről, még akkor is, ha TalkBack funkció ki van kapcsolva.

Fokozott adatvédelem
Mostantól megteheti, hogy csak egy alkalomra ad engedélyt az adott alkalmazásnak arra, hogy hozzáférjen a mikrofonjához, kamerájához vagy tartózkodási helyéhez. Minden olyan engedély, amelyet egy alkalmazás egy ideje nem használt, automatikusan visszavonásra kerül. Többé nem adhat engedélyt az alkalmazásoknak, hogy mindig láthassák a tartózkodási helyét a szokásos engedélyező felugró ablakban. Ahhoz, hogy az alkalmazások elérhessék az Ön tartózkodási helyét, amikor nem használja azokat, a Beállításokban be kell lépnie a tartózkodási hely engedélyezési oldalára.

Naptár
• Vonja ki a dátumot és címet az esemény címéből, és javasoljon automatikus regisztrációt.
• Kapjon értesítéseket azon SmartThings eszközöktől, amelyek szintén rendelkeznek megadott ütemezési értesítésekkel.
Fényképező
• Tökéletesítettük a(z) Fényképező működését
Buds automatikus váltás
• Támogassa a Buds automatikus váltást a Galaxy telefon és táblagép között.
Emlékeztető
• Vonja ki a dátumot és címet az emlékeztető jegyzetekből, és javasoljon automatikus regisztrációt, illetve emlékezzen fontos információkra körülmények alapján.
Munkalap megosztása
• Mostantól megvédheti az adatait azáltal, hogy kitörli a korábban készített fényképek helymeghatározási információit, mielőtt megosztja vagy közzé teszi őket a közösségi médiában.
Közösségi felület
• Szinkronizáljon érvényes, az eszközön létrehozott hivatkozásokat ugyanazzal a regisztrált Samsung accounttal.
• A közösségi média szolgáltatások használata le lett egyszerűsítve. Barátaival megoszthat profilokat, fényképeket, jegyzeteket, ütemezéseket, és egyebeket, csak egyszerűen jelentkezzen be a Samsung accountjába.
További fejlesztések
• Az Óra funkción belül az eszköz hangosan felolvassa a jelzés idejét és az előre beállított nevét, amikor az ébresztő hangjelzés hallható.

Egyes alkalmazásokat a One UI 3.1 frissítése után külön kell frissíteni.

Többé nem használhatja a Wi-Fi Directet más eszközökre történő fájlküldéshez. Helyette használhatja a Nearby Share lehetőséget. Továbbra is fogadhat fájlokat a Wi-Fi Directen keresztül.

A Smart View használatával többé nem csatlakozhat a Chromecasthoz. Helyette használhatja a Google Home lehetőséget.

Buildszám : T575XXS3AUC2
Android verziója : Q(Android 10)
Kiadás dátuma : 2021-03-17
Biztonsági javítás szintje : 2021-03-01
• Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.

Buildszám : T575XXU2AUA4
Android verziója : Q(Android 10)
Kiadás dátuma : 2021-02-02
Biztonsági javítás szintje : 2021-02-01
• Átfogó stabilitási és funkcionális fejlesztések.
• Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.

Buildszám : T575XXU1ATK1
Android verziója : Q(Android 10)
Kiadás dátuma : 2020-11-16
Biztonsági javítás szintje : 2020-11-01
• Tökéletesítettük a(z) Akkumulátor nélküli mód működését
• Tökéletesítettük az eszköz biztonságát.